Borculo | straatinfo

overige politie meldingen

Man mishandeld en van fiets bestolen

overige

In de nacht van zondag op maandag 13 april is een 28-jarige man uit Borculo mishandeld door meerdere personen. Hij raakte gewond aan zijn lip en gebit. Na de mishandeling bleek de fiets van de man weggenomen te zijn.
De mishandeling vond plaats tussen 02:45 en 03:15 uur. De man uit Borculo fietste over een parallelweg langs de Ruurloseweg in Borculo richting de fietstunnel. Ter hoogte van het tankstation werd hij van zijn fiets getrokken door een groep personen. De man werd meerdere malen in zijn gezicht geslagen en geschopt. Toen bekenden van de man hem te hulp schoten ging de groep ervandoor. De fiets van de man bleek in de tussentijd ook weggenomen te zijn. De man uit Borculo raakte gewond aan zijn lip en werd overgebracht naar een huisartsenpost. Ook bleek er een stuk tand afgebroken te zijn. De politie is een onderzoek gestart. Getuigen worden verzocht zich te melden via 0900-8844. Of anoniem van 0800-7000.

Soortgelijke berichten

Beroving van fiets
Almere

Meisje bestolen van fiets tijdens straatroof
Heerlen

Man mishandeld en van fiets beroofd
Ermelo

Man bestolen en mishandeld
Breda

Vijf aanhoudingen na conflict
Hoofddorp

Diefstal fiets
Houten

Heling fiets
Alkmaar

Man slaat ex
Arnhem

Diefstal fiets
Zeist

Vrouw van fiets gereden
Breda

kaart

kaart
De lokatie van het bericht is automatisch verkregen. Het kan dus zijn dat het bericht op deze kaart afwijkt van de echte lokatie.

Meer politieberichten uit de regio